Karamürsel Anaokulu

Vizyon: Dünyada uygulanan kabul görmüş okul öncesi programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak.

Misyon: Biz Karamürsel Anaokulu olarak 36-66 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal geliş. imlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, saygı, işbirliği, sorumluluk, yardımlaşma paylaşma, gibi davranışlar kazandırarak Atatürk, bayrak, millet, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, hak ve sorumlulukları bilen hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda ÇEDES ve ÖNEM projeleri yürütülmektedir.

Telefon - 0(262)454 44 45

WEB - https://karamurselanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kayacık Mah. 210.CADDE No4/7 KARAMÜRSEL/KOCAELİ

Kütüphane Kitap Sayısı :2023

Adres - Kayacık Mah. 210.CADDE No4/7 KARAMÜRSEL/KOCAELİ

Ulaşım Özel araba veya şehir içi minibüs ile ulaşılabilinir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 2050 metre uzaklıkta/İl merkezine 35 km uzaklıktadır.