08.05.2024 9

Okulumuz Karamürsel Anaokulu olarak 2016-2017 öğretim yılında eğitim ve öğretime açıldı. Karamürsel Anaokulu 2017 /2018 Eğitim Öğretim Yılının ilk döneminde Mürsel Gazi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinin 2. katında Karamürsel Anaokulu’na   ayrılan üç derslikte eğitim ve öğretime devam etmek üzere taşındı. Yarım dönem burada gerekli düzenlemeler yapılarak faaliyet gösterildikten sonra,okulumuz 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadou Lisesi Bünyesinde bulunan ve  yıkım sonucu kaldırılan Lojman binasının yerine yeni yapılan tek katlı dört derslikli prefabrik binasına 2017-2018 sezonunun ikinci yarısında taşındı. Halen burada eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. Okulumuz Şehir merkezinde bulunmaktadır. Okulumuz idareci, öğretmen, öğrenci ve velileri ile bütünleşip ortak akıl yürüten bir yönetim anlayışına ve dinamik bir öğretmen kadrosuna sahiptir.